Burger menu icon
Sigla uab

Centrul de Cercetări în Educaţie Fizică, Sport şi Kinetoterapie

Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia

 
Centrul de Cercetări în Educaţie Fizică, Sport şi Kinetoterapie
Cercul științific studențesc EFSK

 

Denumire:

„Cercul științific studențesc EFSK” din cadrul Centrului de Cercetări in Educație Fizică, Sport si Kinetoterapie (CCEFSK)

 

Descriere activități:

– întâlniri si discuții săptămânale cu scopul de a identifica noi direcții de cercetare atât de interes personal cat si public/instituțional; implicarea in desfășurarea unor cercetări pe anumite teme de interes; implicarea in proiecte extracurriculare; organizarea unor dezbateri publice; asigurarea transferului de cunoștințe de la o generație la alta de studenti.

 

Cadrul didactic coordonator:

Conf. Univ. Dr. Hăisan Angel-Alex

 

Studenți participanți:

EFS si KMS anii de studiu I, II si III – aproximativ 30 de studenți

 

Valorificarea rezultatelor obținute de studenți – perioada 2015-2024:


2017 - Gherman Emilia-Mihaela - Bursă de performanță științifică - participare cu prezentare la conferința științifică națională a CCEFSK: Sport și societate. Concepte și Tendințe Actuale si publicare articol in volumul conferinței printat cu ISBN;

 

2018 – 10 studenți de la KMS - participare cu prezentări la conferința științifică națională a CCEFSK: Activitățile Fizice si de Recuperare in Societatea Contemporană si publicare articole in volumul conferinței printat cu ISBN;

 

2019 – 17 studenți: 9 de la EFS si 8 de la KMS - participare cu prezentări la conferința științifică națională a CCEFSK: Un Secol de Activități Fizice in România. Între Retrospectivă si Perspectivă si publicare articole in volumul conferinței printat cu ISBN.

 

2020 – 15 studenți de la EFS - participare cu prezentări la conferința științifică națională a CCEFSK: După 30 de ani. Trenduri și realități contemporane în domeniul activităților fizice si publicare articole in volumul conferinței printat cu ISBN.

 

2021 – 11 studenți: 5 de la EFS si 6 de la KMS - participare cu prezentări la conferința științifică internațională a CCEFSK: Sport Activities & Rehabilitation in Contemporary Societies si publicare articole in volumul conferinței printat cu ISBN.

 

2022 – 10 studenți: 5 de la EFS si 5 de la KMS - participare cu prezentări la conferința științifică internațională a CCEFSK: Sport Activities & Rehabilitation in Contemporary Societies - 2nd edition si publicare articole in volumul conferinței printat cu ISBN.

 

2023 – 7 studenți: 1 de la EFS si 6 de la KMS - participare cu prezentări la conferința științifică internațională a CCEFSK: Science and Leisure Build Bridges Tegether si publicare articole in volumul conferinței printat cu ISBN.

 

2024 – 14 studenți: 3 de la EFS si 11 de la KMS - participare cu prezentări la conferința științifică internațională a CCEFSK: Science and Leisure Build Bridges Tegether 2nd edition si publicare articole in volumul conferinței printat cu ISSN.